top of page
 • Bandies zijn armbanden met een verhaal. Je kunt ze zien als een vriendengroep waarin elke Bandi een andere rol heeft: sommige Bandies zullen je motiveren, anderen maken je vrolijk of dankbaar en soms herinneren ze je aan iets dierbaars. Dit doen ze door hun opvallende design, door de krachtige tekst op de Bandi en door de Fortune Card met bijbehorend verhaal die je samen met je Bandi thuisgestuurd krijgt. Elke maand!

  Bandies zijn geschikt voor dames- en heren, gemaakt van plastic flessen tot zacht elastisch materiaal en bevatten allemaal een mooie boodschap. De ene keer voelt een Bandi als een high five, de andere keer als een duwtje in de rug en soms als een arm om je heen. Ze zijn altijd fashionable, chique, opvallend en goed voor het milieu en de maatschappij!

 • Bandi is een maandelijks membership op armbanden met een betekenis. Na aanmelding versturen we je eerste Bandi voor slechts 9,95 (+1,95 verzendkosten). Vervolgens sturen we elke maand (rond de dag van aanmelding) een gloednieuwe Bandi. We schrijven de abonnementskosten een aantal dagen vóór verzending af. De Bandies passen in de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Wil je geen Bandies meer ontvangen? Dan zeg je eenvoudig op, je membership stopt dan direct. Vanaf dat moment betaal je niks meer en ontvang je geen armbanden meer.

  Bij elke maand hoort een andere Bandi. Het is dus een verrassing welke Bandi je deze maand krijgt. Laat je vooral verrassen. Je zult versteld staan hoe goed ze bij je passen.

 • We verzenden je eerste Bandi binnen 3 werkdagen. 

 • Op dit moment is het niet mogelijk om losse Bandies aan te schaffen. We werken aan deze mogelijkheid voor in de toekomst.

 • Niet nodig! Is je Bandi beschadigd? Dan krijg je van ons een nieuwe. Heb je de verkeerde maat ingevoerd? Geef je Bandi aan een vriend(in) en je ontvangt van ons een nieuwe. Zijn de Bandies niet jouw smaak? Laat het ons even weten en je membership stopt meteen. Heb je andere wensen? Laat het ons vooral weten, bijvoorbeeld via contact@bandishop.nl.

 • Nee, we houden het graag leuk en simpel. Vanaf het moment dat je opzegt betaal je niks meer en ontvang je geen Bandies meer.

 • Stuur ons even een mailtje op contact@bandishop.nl met als onderwerp 'Membership stoppen'. Wij zetten je membership dan meteen stop. Je betaalt vanaf dat moment niks meer en ontvangt vanaf dat moment ook geen Bandies meer. Wij hanteren geen opzegtermijn :)

 • No worries. Laat het ons even weten, dan krijg je gewoon een nieuwe Bandi. We willen je vragen om even een foto van de verpakking of de Bandi naar contact@bandishop.nl te sturen en we sturen dezelfde dag nog een nieuwe.

 • Natuurlijk! Een Bandi kan gewoon in de wasmachine op 30 graden. Je zult zien dat 'ie er als nieuw uit komt. Het elastische materiaal van de armband neemt bijna geen vocht op waardoor drogen niet nodig is. Je kunt je Bandi na de wasbeurt meteen weer dragen!

 • We adviseren je om zo snel mogelijk contact op te nemen. We passen het adres dan meteen voor je aan!

 • Bandies zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De plastic flessen worden gerecycled tot polyester filamentgaren. Deze garen worden gebruikt om de armband van te weven. Het eindproduct (jouw Bandi) is dus een milieuvriendelijke, elastische armband van zacht polyester. Zacht voor jouw huid en zacht voor de natuur!

 • Door de elastische kwaliteit van een Bandi past de armband eigenlijk altijd goed om je pols. Toch raden wij altijd aan om even de breedte en de omtrek van je pols te meten en te bekijken in het schema welke maat het best bij je past, zodat je altijd de perfect fit hebt. Mocht je tussen twee maten invallen, dan adviseren wij de kleinste maat te nemen, tenzij je armbanden graag wat losser draagt.

   

  Wees niet bang om de verkeerde maat te kiezen. Als dit het geval is; laat het ons gewoon even weten en we sturen je volgende maand de nieuwe Bandi én de vorige Bandi in de juiste maat! 

 • Leuke vraag! Bandies zijn goed voor de wereld én voor het milieu. Zo worden ze gemaakt van gerecyclede plastic flessen, worden ze verpakt in paperwise papier en naar je verzonden op de fiets. Meer weten? Bekijk de pagina over Het Mileu

Staat je vraag er niet bij?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Veelgestelde vragen

We kunnen het ons voorstellen dat je van sommige zaken zeker wil zijn. Daarom hebben we de meestgestelde vragen met een kort antwoord voor je op een rijtje gezet. Geen stress! Wij zijn geen bedrijf met moeilijke voorwaarden of verborgen regeltjes. Heb je speciale vragen of wensen? Laat het ons even weten, we denken graag met je mee! 

bottom of page